Menu Sluiten

Badminton spelen

Welkom op de badminton pagina van SV Avanti en leuk dat je hier bent! We zijn een badmintonclub bestaande uit +/- 40 leden van jong tot oud en gezelligheid en plezier staan voorop. Elke woensdagavond van 20 tot 22 uur spelen we in onze sporthal in Achterveld(Leusden).

Onze spelers hebben een niveau van beginners tot competitie, dus het maakt niet uit of je net begint, of dat je al een ervaren speler bent. Een ieder is fanatiek op zijn of haar niveau en daardoor kan je makkelijk leren van je medespelers en tegenstanders. Voor beginnende en gevorderde badmintonners geven we badmintontraining om jezelf te verbeteren op o.a. slagen en positiespel.

SV Avanti komt uit in de Nederlandse badminton competitie. Mocht je na een paar keer spelen ook competitie willen spelen, dan is dit zeker mogelijk.

Het badmintonseizoen loopt van september t/m juni en de kosten zijn 120 euro per seizoen. Als het badmintonseizoen is afgelopen, dan gaan we in juli en augustus door met zomerbadminton. SV Avanti is aangesloten bij de badmintonbond en hierdoor blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen.

We hopen dat je een goede eerste indruk van onze badmintonclub hebt gekregen. Heb je toch nog vragen, of wil je een keer komen badmintonnen, stuur dan een mail naar badminton@svavanti.nl of neem contact op via 06-4815 7012.

Kom gezellig en vrijblijvend een paar keer bij ons badmintonnen en ervaar hoe leuk het is! Als je daarna lid wilt worden, dan kan je je hier inschrijven.

Hopelijk tot snel!

Met een sportieve groet,
Daniel Soei
Voorzitter Badminton

Volg ons ook op social media:
Instagram: https://www.instagram.com/sv_avanti_badminton/
Facebook: https://www.facebook.com/svavantibadminton/