Menu Sluiten

Badminton spelen

Welkom op de badminton pagina van SV Avanti en leuk dat je hier bent! We zijn een badmintonclub bestaande uit +/- 40 leden van jong tot oud en gezelligheid en plezier staan voorop. Elke woensdagavond van 20 tot 22 uur spelen we in onze sporthal in Achterveld(Leusden).

Onze spelers hebben een niveau van beginners tot competitie, dus het maakt niet uit of je net begint, of dat je al een ervaren speler bent. Een ieder is fanatiek op zijn of haar niveau en daardoor kan je makkelijk leren van je medespelers en tegenstanders. Kom gezellig en vrijblijvend een paar keer bij ons badmintonnen en ervaar hoe leuk het is!

Het badmintonseizoen loopt van september t/m juni en de kosten zijn 55 euro per half jaar. Als het badmintonseizoen is afgelopen, dan gaan we in juli en augustus door met zomerbadminton. SV Avanti is aangesloten bij de badmintonbond en hierdoor blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo hebben we er o.a. voor gezorgd dat tijdens zomerbadminton wij de spelers een veilige en gezonde speelomgeving konden bieden in samenwerking met de Gemeente Leusden.

We hopen dat je een goede eerste indruk van onze badmintonclub hebt gekregen. Heb je toch nog vragen, of wil je een keer komen badmintonnen, dan kan je contact opnemen met Daniel Soei (Voorzitter Badminton). Dit kan per mail badminton@svavanti.nl of telefonisch 06-4815 7012. Als je lid wilt worden, dan kan je je hier inschrijven.

Volg ons ook op social media:
Instagram: https://www.instagram.com/sv_avanti_badminton/
Facebook: https://www.facebook.com/svavantibadminton/

Hopelijk tot snel!

Daniel Soei
Voorzitter Badminton