Menu Sluiten

Badminton

Welkom op de badminton pagina van SV Avanti! De sectie Badminton bestaat uit twee categorieën te weten jeugd (tot 16 jaar) en volwassenen (vanaf 16 jaar).

Volwassenen

Wij zijn een gezellige badmintonclub bestaande uit +/- 20 leden van jong tot oud. Wij nodigen je graag uit om een keer bij ons gezellig te gaan badmintonnen. Onze spelers hebben een niveau van recreatief tot competitie. Een ieder is fanatiek op zijn of haar niveau en daardoor kan je makkelijk leren van je medespelers en tegenstanders.

Kom gezellig en vrijblijvend een keertje badmintonnen en ervaar hoe leuk het is! We spelen elke woensdagavond van 20 tot 22 uur en rackets zijn aanwezig.

Zomerbadminton

Elke woensdagavond in de maanden juli en augustus organiseert SV Avanti zomerbadminton van 20 tot 22 uur. Hierbij is iedereen welkom en zijn de kosten 5 euro per keer, of 15 euro voor alle woensdagen tijdens zomerbadminton.

Wil je meer informatie over badminton voor volwassenen of zomerbadminton, dan kan je contact opnemen met:
Naam : Daniel Soei
Telefoon : 06-4815 7012
E-mail : badminton@svavanti.nl

SV Avanti badminton teamtoernooi

Zaterdag 21 maart organiseert SV Avanti haar eerste badminton teamtoernooi. Een gezelligheidstoernooi waarin veel uitdagende potjes gespeeld worden gevolgd door een prijsuitreiking, loterij en een Indonesische rijsttafel.

Toernooiomschrijving

Bij dit toernooi is het mogelijk om je in te schrijven in een recreanten- of competitiepoule. Voor de recreantenpoule kunnen teams zich aanmelden met een speelsterkte in de 8ste divisie of lager. Om in aanmerking te komen voor de competitiepoule wordt een speelsterkte gevraagd met een speelsterkte van 7e tot en met 4e divisie.

Klik op het inschrijfformulier voor meer info en voor het aanmelden van een team, of stuur een mail naar badminton@svavanti.nl voor meer info.

Inschrijfformulier teamtoernooi SV Avanti

• Iedere woensdag van 18.30 20.00
  • Periode; eerste woensdag van september tot en met de laatste woensdag van juni

Indien je interesse hebt, kan je contact opnemen met Daniel Soei om het vrijblijvend te proberen. Dat kan telefonisch: 06-4815 7012 of via e-mail: badminton@svavanti.nl