Menu Sluiten

SV Avanti badmintontoernooi

Zaterdag 17 februari 2024 wilt SV Avanti haar eerste badminton teamtoernooi organiseren. Een gezelligheidstoernooi waarin veel uitdagende potjes gespeeld worden gevolgd door een prijsuitreiking, loterij en een Indonesische rijsttafel.

Toernooiomschrijving

Bij dit toernooi is het mogelijk om je in te schrijven in een recreanten- of competitiepoule. Voor de recreantenpoule kunnen teams zich aanmelden met een speelsterkte in de 8ste divisie of lager. Om in aanmerking te komen voor de competitiepoule wordt een speelsterkte gevraagd met een speelsterkte van 7e tot en met 4e divisie.

SV Avanti sponsort bij dit toernooi de stichting Joseph Foundation. Deze stichting ondersteunt een aantal weeshuizen in Indonesië. Jaarlijks geeft de stichting een deel van haar opbrengsten aan deze weeshuizen en hebben zij kunnen helpen met onder andere diverse aankopen zoals schoolboeken en een auto en onderhoud aan de weeshuizen.

Klik op het inschrijfformulier voor meer info en voor het aanmelden van een team, of stuur een mail naar badminton@svavanti.nl voor meer info.

Inschrijfformulier teamtoernooi SV Avanti